Simgandr.jouwweb.nl
Home » Ark

Ark: Survival Evolved

Gandr in Ark

Je ontwaakt op een strand, op de binnenkant van je pols zit een vreemde implantaat. Je bent bijna geheel naakt, je hebt slechts ondergoed aan. Je kijkt om je heen en krijgt meteen de schrik van je leven. Dinosauriërs lopen om je heen, er zijn zelfs dodo's!

Als je bijgekomen bent van de eerste schrik en verbazing besef je dat je geen tijd hebt te verspillen. Je moet zo snel mogelijk eten en beschutting vinden. Als de nacht valt wordt het koud en zeker niet minder gevaarlijk. 

Overleef jij en ontdek je het geheim van Ark? Of ben je hulpeloos en overgeleverd aan de vele gevaarlijke dinosauriërs die in jou een lekkere snack zien?


Ark Survival Evolved - Ragnarok

Ark: Survival Evolved

Ark Survival Evolved appeared in 2015 for windows. If all works the it will be out of Early Access in the year 2017.

You awake on a far off planet or you are about 7 million years back in time. Maybe even both. Clear is that you have to survive in a cruel environment where it all comes down to to eat or to be eaten... To kill or be killed.

Gather materials and keep yourself alive. Create weapons to defend yourself... Survive.

 

Ark Survival Evolved kwam uit in 2015 voor de windows. Als alles goed gaat komt het volledig uit in 2017.

Je bent of op een verre planeet of 7 miljoen jaar geleden gestrand... Misschien wel beide. Duidelijk is wel dat je moet overleven in een wrede omgeving waar het allemaal neerkomt op eten of gegeten worden... Doden of gedood worden.

Verzamel grondstoffen en hou jezelf in leven. Creëer wapens om jezelf te verdedigen... Overleef.

Server info

Ik speel begin 2017 op een zeer gezellige server Ark. In Augustus van 2017 zijn we overgegaan van De Eiland map naar Ragnarok

Ik ben niet de eigenaar van de server, die eer valt aan een speler genaamd "Ronny"

Als jij ook op de server wil spelen waar ik Ragnarok speel kan je inloggen op de server:

NL/EU sociaal spelen

Maar voor dat je dus daarheen gaat, doe jezelf een plezier en lees het forum eerst even goed door, vooral de spelregels zijn belangrijk om even door te nemen.


De regels van de server waar ik speel:

Kibble prijslijst: