Simgandr.jouwweb.nl
Home » De Sims 4

De Sims 4 - Fam. Mellisant

Stam ouders

Aaron Mellisant:

Geboren in Simghalesi op 12 augustus en de oudste zoon van Ngoosi en Shanti Mellisant. Al op zeer jonge leeftijd was duidelijk dat Aaron een sportman zou worden. Altijd in de weer met vriendjes en een bal. Stuiteren, schoppen, rollen en rennen het was Aaron allemaal om het even, zijn plezier was onstuitbaar.

Aaron heeft nog twee zussen en een broer, maar hierover is niet zo heel veel bekend. Behalve dat één van zijn zussen is gaan werken op een enorm safaripark, toevallig hetzelfde park waarin de ouders van Naomi zo noodlottig aan hun eind kwamen.

Aaron is een echte leeuw van sterrenbeeld. Hij is trots, houdt van mooie dingen en kan, als het moet, zeer strijdlustig zijn. Af en toe komt de mannetjes leeuw in Aaron boven en is duidelijk dat hij ineens een dag heeft waarin hij even helemaal niets wil doen. Typisch, luieren in de zon en zijn manen showen... Als hij die had. 

Aaron is stiekem heel erg verliefd op zijn adoptief zusje Naomi.

 

Naomi Morena:

Geboren in Simghalesi op 31 augustus en de enige nog levende lid van de Morena familie. Haar ouders werden door een doorgedraaide wilde lama aangevallen en kwamen noodlottig aan hun eind toen ze bij hun vlucht onder een olifant terecht kwamen die pardoes op ze ging zitten. Naomi, als enig kind, werd overgedragen aan de beste vriend van haar vader, de vader van Aaron. Zij hadden immers een pact, dat als er iets met de ouders zou gebeuren, de ander voor de kinderen zou zorgen. En zo kwam ze bij de familie Mellisant in huis. Ze groeide op en werd zeer goed bevriend met Aaron, de oudste zoon van de familie. Als Aaron een aanbod krijgt van een zeer bekende sportploeg en naar San Myshuno gaat verhuizen, gaat Naomi met hem mee. Zij gaat vervolgens rechten studeren aan de universiteit van San Myshuno terwijl Aaron zijn sport carriere in gang zet. Heimelijk is Naomi verliefd op Aaron en schrijft hierover regelmatig in haar dagboek. Naomi's hoop is het om ooit deel uit te maken van de politiekorps van San Myshuno.

Naomi, Maagd van sterrenbeeld, is muzikaal, houdt van schrijven en is gek op kinderen. Een baantje tijdens haar studentenjaren als kinderoppas is dan ook echt aan haar besteed. Ze bevindt zich verder graag lekker buiten in de natuur. Ze heeft een groot gevoel van recht en onrecht en dit maakt haar bij uitstek geschikt om uiteindelijk als een agente de plaatselijke politiekorps te komen versterken. Ze is een zorgelijk type en vind het heerlijk om af en toe Aaron eens flink in de watten te leggen. Vooral omdat ze stiekem hoopt zo zijn hart voor zich te winnen. 


Alle video's zijn in het engels.