Simgandr.jouwweb.nl
Home » De Boze Panda

De Boze Panda Vlogs

Verklaring van de naam voor de Vlogs:

Boze omdat ik 95% van mijn dag schijnbaar op de één of andere manier geïrriteerd ben door de omgeving waarin ik leef, omdat ik deze absoluut niet begrijp. Een hele goede vriend van me wees me er ooit eens op en zei "Jij bent echt constant geïrriteerd" en hij bedoelde dit niet kwaad of beledigd, maar meer om aan te geven dat hem dit opgevallen is. En hij heeft ook wel gelijk. Ik ben heel vaak gefrustreerd omdat ik niet kan begrijpen waarom mensen bepaalde dingen doen die ze doen.

Panda omdat ik ten eerste het dier symbolisch vind voor mijn eigen gedrag. Van buiten ziet hij er zo schattig en knuffelbaar uit, maar het blijft een beer en beren moet je niet teveel irriteren. Dan halen ze uit en dan zijn ineens die klauwen en hoektanden best wel scherp. Ten tweede dat zwart witte. Er is geen grijs op een Panda. En zo zie ik het leven een beetje. Ik heb erg veel moeite, door mijn SPS, om de dingen wat... grijzer te zien. Vooral met regels en wetten. Die zijn er en die zijn duidelijk. Daar zit geen "misschien" factor bij voor mij. Echter in de praktijk is dat anders is me nu wel duidelijk.

Als laatste heb ik voor de Panda gekozen omdat ik een panda muts heb die ik zeer waardevol vindt voor mijzelf. Ik draag deze dan ook als het echt koud is in de winter en ben daardoor bekend in de wijk als "het panda vrouwtje".

Yep that is me, met mijn panda muts.


Introductie

 

"Doe mij nog maar zo'n vergezocht eitje"

De mail riekt een beetje "fishy"


De kunst van het begrip hebben

Het spel van de Officier van Justitie

Waarom

 


??

??

??