Simgandr.jouwweb.nl
Home » Collision Course

Op het moment zijn er geen nieuwe videos van Collision Course in de planning. In de toekomst zal ik echter weer verder gaan maar op het moment heeft het spel voor mij nog niet genoeg inhoud om ook een spannende en leuke videoreeks te blijven doen. Mijn excuses hiervoor.

Collision Course

Het is mogelijk de nachtmerrie van iedereen. In een crash terecht komen en als je het dan overleefd erachter komen dat je 7 miljoen jaar terug in de tijd bent gekomen. Overal om je heen hoor je bloedstollende grommen van dinosauriërs die nu de planeet beheersen.

Vraag 1, leven je crewmembers nog? Zo ja... Waar zijn die dan nu? Het is aan jou om ze te vinden en weer terug te keren naar de tijd waar je vandaan kwam. En er is haast bij, want er is een enorme meteoriet onderweg. Dit keer zijn het niet alleen de dinosauriërs die op het punt staan uit te sterven maar ook jou leven is nu in direct gevaar.

Om alles nog erger te maken blijken er ook nog ontsnapte gevangenen rond te lopen die gewapend zijn, evenals de bewakings drones die mogelijk met diezelfde gevangenen meegekomen zijn. Overleven is ter plekke keuzes maken. 

(Collision Course is 7 januari 2017 uitgebracht in Early Access en is in volle ontwikkeling. Als je het niet erg vind om af en toe wat bugs tegen te komen en wil meewerken aan de verdere ontwikkeling van dit spel kun je het voor €9,95 kopen op Steam).

10 mrt. 2017

17 mrt. 2017

24 mrt. 2017

Vervallen


31 mrt. 2017

7 apr. 2017

14 apr. 2017